kantoor
Foto 1
Foto 4

Walbers Vastgoed, uw immo makelaar in Rijkevorsel

Walbers Vastgoed, gevestigd te Rijkevorsel, is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, villa's, appartementen, nieuwbouwprojecten en gronden. Wij bieden ook Spaans vastgoed aan ( Costa Blanca ), in samenwerking met onze Nederlandstalige contactpersoon. Ook voor een professioneel syndicus kan u bij ons terecht. 

Bie Walbers, erkend vastgoedmakelaar met bijna 20 jaar ervaring is gekend om haar persoonlijke begeleiding en service, ook buiten de kantooruren en op zaterdag.  Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid staan wij u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop. U wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon.  

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden wij uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen of te verhuren? Vraag vrijblijvend advies of een waardebepaling.

Walbers Vastgoed is ook lid van de VIEW-groep. "Immoview" is een groep van regionaal sterke makelaars die onder één noemer naar buiten komen. Zo vergroten we ons bereik en vinden we sneller een kandidaat-koper voor uw woning. 

Walbers Vastgoed biedt haar panden te koop en te huur, aan op Immoscoop, dé website voor Vastgoedmakelaars . Ook ons Spaans vastgoed is daar terug te vinden.

 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

U WENST EEN WAARDEBEPALING?

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

 

U WENST ADVIES?

 

VERKOOP          VERHUUR

 


Maatregelen ter bestrijding van het coronavirus ( voorlopig geldig tot 5/4 )


Walbers Vastgoed draagt zorg voor de gezondheid van haar klanten. Wij nemen de maatregelen die werden opgelegd door de overheid en de richtlijnen die werden gecommuniceerd door de Confederatie van Immobiliënberoepen CIB-Vlaanderen, en het BIV, dan ook zeer ernstig.

We werken vanaf heden met gesloten deuren, maar garanderen een maximale dienstverlening. Dat betekent dat wij al jullie vragen telefonisch, per mail of op afspraak verder behandelen en beantwoorden. 
Plaatsbezoeken zijn vanaf heden wettelijk verboden.

Overweeg je om je eigendom te verkopen of te verhuren, twijfel niet en contacteer ons. We zoeken samen naar een gepaste oplossing.

 

Wij volgen de situatie op de voet.

HOU JE GEZOND ! En tot binnenkort.
Bie en Karel

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons