kantoor
Foto 1
Foto 4

Walbers Vastgoed, uw immo makelaar in Rijkevorsel

Walbers Vastgoed, gevestigd te Rijkevorsel, is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, villa's, appartementen, nieuwbouwprojecten en gronden. Wij bieden ook Spaans vastgoed aan ( Costa Blanca ), in samenwerking met onze Nederlandstalige contactpersoon. 

Bie Walbers, erkend vastgoedmakelaar met bijna 20 jaar ervaring is gekend om haar persoonlijke begeleiding en service, ook buiten de kantooruren en op zaterdag.  Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid staan wij u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop. U wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon.  

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden wij uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen of te verhuren? Vraag vrijblijvend advies of een waardebepaling.

Walbers Vastgoed is ook lid van de VIEW-groep. "Immoview" is een groep van regionaal sterke makelaars die onder één noemer naar buiten komen. Zo vergroten we ons bereik en vinden we sneller een kandidaat-koper voor uw woning. 

Walbers Vastgoed biedt haar panden te koop en te huur, aan op Immoscoop, dé website voor Vastgoedmakelaars . Ook ons Spaans vastgoed is daar terug te vinden.

Via Homeshow maken wij een exclusieve website van uw pand waarop alle foto's en info gebundeld zijn.

 Update corona: sectorprotocol 12/02/2021.

Volg deze link: https://www.flexmail.eu/dyn/tpl_attributes/user_documents/user_30565_documents/CIBflits/Sectorprotocol_NL--3-11022021.pdf

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

U WENST EEN WAARDEBEPALING?

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

 

U WENST ADVIES?

 

VERKOOP          VERHUUR

 

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons