kantoor
Foto 1
Foto 4

Walbers Vastgoed, uw immo makelaar in Rijkevorsel

Walbers Vastgoed, gevestigd te Rijkevorsel, is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, villa's, appartementen, nieuwbouwprojecten en gronden. Ook voor een professioneel syndicus kan u bij ons terecht. 

Buiten onze vastgoedactiviteiten, kunnen onze collega's op kantoor u professioneel en uiteraard vrijblijvend bijstaan op het vlak van verzekeringen en hypothecaire leningen.

Bie Walbers, erkend vastgoedmakelaar met meer dan 15 jaar ervaring is gekend om haar persoonlijke begeleiding en service, ook buiten de kantooruren en op zaterdag.  Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid staan wij u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop. U wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon.  

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden wij uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen of te verhuren? Vraag vrijblijvend advies of een waardebepaling.

Walbers Vastgoed is ook lid van de VIEW-groep. "Immoview" is een groep van regionaal sterke makelaars die onder één noemer naar buiten komen. Zo vergroten we ons bereik en vinden we sneller een kandidaat-koper voor uw woning. 

 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

U WENST EEN WAARDEBEPALING?

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

 

U WENST ADVIES?

 

VERKOOP          VERHUUR

 

U WENST ADVIES?

 

SYNDICUS          VERZEKERINGEN

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons