Nieuwbouw Rangschik lijst op: meest recent - Prijs - gemeente

Residentie Zias I - II

8434 Westende

Nieuwbouw project "Residentie "ZIAS I en II" heeft 15 energiezuinige appartementen. Deze mooie appartementen zijn voorzien van 1-2 of 3 slpk. en terras. Het project is gelegen in het centrum van Westende-Bad en op wandelafstand van strand, markt, winkels, openbaar vervoer,… Werken reeds gestart.

Meer informatie

PANORAMA MAR

Punta Prima

Appartement van ca 72m², met zicht op zee, zwembaden en aangelegde tuinen, gelegen in residentie PANORAM MAR (fase 2) met 2 slaapkamers, 2 badkamers, ruim terras en garageparking. (type 3)

Meer informatie

RESIDENTIE LA RECOLETA

Punta Prima

La Recoleta bestaat uit verscheidene blokken met luxueuze appartementen, gebouwd met hoogwaardige materialen. Het complex beschikt over een mooi aangelege tuin met zwembad en kinderbad. App. zijn voorzien van 2 of 3 slpk. en 2 badk., ondergrondse parking en opslagpl.

Meer informatie

RESIDENTIE Palmeras Sun

02002 Pilar de la Horadada

Vanaf € 249.000 3 110m² 2

VRIJSTAANDE MODERNE VILLA'S MET TUIN EN PRIVÉ ZWEMBAD (nog slechts 3 te koop) Voorzien van ruime kamers waarin de helderheid en afwerking van eerste kwaliteit benadrukt wordt. Er zijn 3 slaapkamers, 2 complete badkamers en een mooi terras. De tuin met prive zwembad siert het geheel.

Meer informatie

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons