EEN GEZOND LEVEN IN SPANJE naar nieuws overzicht

16 Juli 2018

Een gezond leven in Spanje

De Costa Blanca is een klein klimaatparadijs. De bergen in het binnenland beschutten het gebied tegen de wind en zorgen voor het aangename microklimaat met heerlijke temperaturen het gehele jaar door.

Het mediterrane, subtropische klimaat zorgt voor milde zomertemperaturen tussen de 27 en 31 graden en zachte lentetemperaturen van rond de 20 graden in de winter. Bovendien schijnt de zon aan de Costa Blanca gemiddeld 320 dagen per jaar.

Naar Spanje verhuizen om gezondheidsredenen

De luchtvochtigheid aan de Costa Blanca is relatief laag. Voeg daarbij de zeelucht, het subtropische klimaat, het aantal uren zonlicht en de aanwezigheid van de zoutmeren en er ontstaat een buitengewoon gezonde leefomgeving. Klachten als reuma, COPD, bronchitis en andere longaandoeningen nemen vaak sterk af bij een verblijf aan de Costa Blanca.

Uw koophuis vinden aan de Costa Blanca

WALBERS VASTGOED werkt samen met een Vlaamse vastgoedmakelaar ter plaatse.
Op onze website www.walbersvastgoed.be vindt u beknopte presentatie van ons totale aanbod nieuwbouwprojecten en bestaande woningen / appartementen aan de Costa Blanca.

Nieuwbouw én bestaande woningen

In tegenstelling tot veel andere makelaars, die u enkel nieuwbouw kunnen aanbieden, beschikken wij ook over een uitgebreide portefeuille bestaande moderne woningen. 

Zoekopdracht naar de ideale Spaanse woning

Bent u al een tijd op zoek naar een koophuis in Spanje maar heeft u uw droomwoning nog steeds niet gevonden? Vertel ons over uw wensen en wij starten kosteloos een persoonlijke zoekopdracht voor u.

Bie Walbers, erkend vastgoedmakelaar: 0494/42 40 74

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons